Lemon & Mimosa respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Lemon & Mimosa zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen wanneer zij zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Soorten persoonsgegevens die door Lemon & Mimosa verwerkt worden

  • Om uw bestelling in orde te maken en u op de hoogte te stellen van het bestelproces hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig. Telefoonnummer opgeven is niet noodzakelijk voor het plaatsen van een bestelling. Ordergegevens zijn nodig voor de Belastingaangifte en zullen bewaart worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order.
  • Met uw toestemming slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Dit doen wij zodat wij voor u het online winkelen zo optimaal en persoonlijk mogelijk kunnen maken.
  • Alleen als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mailadres voor het versturen van de nieuwsbrief. Hierin wordt u op de hoogte gehouden van nieuws, aanbiedingen en acties. In elke nieuwsbrief vind u een mogelijkheid voor het afmelden van de nieuwsbrief.
  • U kunt bij het plaatsen van een bestelling ervoor kiezen om een account aan te maken bij Lemon & Mimosa. Wij bewaren dan uw gegevens. Op de pagina’s waar persoonsgegevens van en naar de server worden gestuurd worden SSL-certificaten gehanteerd. Hiermee worden deze gegevens versleuteld verzonden waardoor ze niet kunnen worden onderschept. U kunt een account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord opgeven, zodat u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om de webshop te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Als u besluit een recensie te schrijven in het gastenboek, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Informatie over de ontvangers van de gegevens

Sommige gegevens worden doorgestuurd naar derden om de website zo optimaal mogelijk te laten werken. Lemon & Mimosa heeft de volgende derde partijen:

  • Mijnwebwinkel.nl: Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • Google: Lemon & Mimosa gebruikt Google Analytics voor het volgende:
    • Lemon & Mimosa gebruikt Google Analytics om bezoekersaantallen te meten, waarmee de website en de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd kan worden.
    • Lemon & Mimosa deelt geen Analytics gegevens met Google.
    • Lemon & Mimosa heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics.
    • Lemon & Mimosa verzamelt geen gegevens via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
    • Lemon & Mimosa bewaart de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.
  • Stichting Mollie Payments: dit is de payment service provider van Lemon & Mimosa waarmee de betalingen via iDeal en vooraf overmaken worden verwerkt.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Lemon & Mimosa gebruikt cookies voor:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookies kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via info@lemon-mimosa.nl. Het verzoek wordt uiterlijk binnen 4 weken verwerkt.

© 2019 - 2021 Lemon & Mimosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel