Verzendkosten:

Wij rekenen 6,95 voor verzendingen binnen Nederland. Bij orders boven de €75,- komen de verzendkosten te vervallen. Voor bestellingen naar Belgie rekenen wij voor bestellingen t/m 2 kg 12,95 verzendkosten en voor orders van 2 t/m 5 kg 19,95. Mocht je bestelling achteraf toch door de brievenbus kunnen, dan storten wij het verschil terug. Bij twijfel mag je altijd contact met ons opnemen. 

Verzending:

Wij houden een levertijd van 1-3 werkdagen aan. Je ontvangt automatisch bericht zodra jouw besteling is verzonden. 

Levering:

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt, zodat de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is. Bestellingen worden door PostNL verzonden met track & trace. Nadat je bestelling door ons verzonden is, kun je hem vanaf de volgende dag in huis ontvangen. Een enkele keer heeft PostNL vertraging, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Retourneren:

Bevalt een item je niet? Dat kan natuurlijk gebeuren. Retour sturen is geen probleem en kan binnen 14 dagen, mits het artikel in de originele verpakking zit, niet is gebruikt en onbeschadigd is. Stuur voor verzending eerst even een mail naar info@lemon-mimosa.nl, met hierin je ordernummer, welk artikel je terugstuurt en eventueel de reden van retour (dit is uiteraard niet verplicht!). De artikelen mogen teruggestuurd worden naar: Lemon & Mimosa, Struisgras 7, 1441 WC Zaandam.                                                                                                                        

Wij zorgen er dan voor dat het bedrag binnen 2 werkdagen is teruggestort op de gebruikte bankrekening. Verzendkosten worden niet geretourneerd. Artikelen moeten altijd in de originele verpakking geretourneerd worden, om beschadiging te voorkomen. 

Artikelen gekocht op de markt kunnen niet geretourneerd worden.

© 2019 - 2024 Lemon & Mimosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel